Zdravíme všechny!

Blog obrázek zdravime

Máme pro vás skvělou zprávu v podobě rozjezdu našeho vlastního blogu, díky kterému vám budeme moci přinášet zpravodajství ze světa dopravy. Budete se zde moci dočíst například o zajímavostech k jednotlivým dopravním prostředkům, informacích k nejnovějším akcím a výstavám, včetně reportáží z nich, novinkách z našeho obchodu a mnoha dalších tématech, která se vyplatí pravidelně sledovat.

Moc dobře víme, jak je svět dopravy rozmanitý, tudíž dáme v budoucnu prostor i vám, našim fanouškům, když se budete chtít například pochlubit se svojí sbírkou, fotkami či jakoukoliv zajímavostí, o kterých si myslíte, že by mohly potěšit další fanoušky a rozšířit jejich obzory. V takovém případě se určitě neváhejte ozvat a společně vymyslíme zviditelnění vašeho nápadu v podobě jednoho z našich článků.

Prozatím můžete začít sledovat naše účty na sociálních sítích, mezi které patří naše facebooková stránka a náš instagram, kde vás budeme o vydání jednotlivých článků samozřejmě informovat a tak vám žádný neujede. Články začnou vycházet již v následujících týdnech, proto mějte oči na stopkách, ať vám žádný neunikne.

S pozdravem a přáním zelené na všech semaforech.

 

Tým dopravního světa

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz